Zverejnené: 31.07.2024

Ján Müller


Ján Müller sa narodil v roku 1978 v Bojniciach. V roku 1998 ukončil štúdium na Vojenskej akadémii v Liptovskom Mikuláši. Už ako študent vysokej školy sa stal finančným poradcom a v tejto brandži aj ostal.
 
V medzinárodnej spoločnosti v priebehu piatich rokov postúpil na pozíciu riaditeľa. Dňa 1. júla 2007 vstúpil do novej poradenskej spoločnosti Partners Group SK, kde sa podieľa na plánovaní, riadení a koordinácii všeobecného fungovania spoločnosti. Od augusta 2011 je Ján Müller predsedom dozornej rady Partners Group HOLDING SK a. s. 
 
Od septembra 2011 sa stal predsedom dozornej rady PARTNERS FOR YOU a. s., kde vykonáva dohľad nad pracovnými postupmi predstavenstva. Zároveň sa zaoberá všeobecnými záležitosťami spoločnosti, podáva odporúčania predstavenstvu, vykonáva dohľad nad riadnym, efektívnym a korektným fungovaním spoločnosti. Medzi jeho kompetencie patrí aj zvolávanie valných zhromaždení, taktiež vykonáva opatrenia pri zisteniach nezrovnalostí, keďže má  zodpovednosť za dodržiavanie princípov správy a riadenia spoločnosti.
 
Od roku 2021 je Ján Müller predseda predstavenstva PARTNERS GROUP HOLDING SK.
 

 
 
 


Užitočné články

Finančný Kompas v médiách